Friday, November 25, 2011

Post baru untuk 2011.. dan sekarang sudah penghujung bulan November.


Oh dah berhabuk dah blog saya ni. Heheh. Seperti dalam tajuk, ni post yang pertama untuk 2011. tarikh hari ini pula ialah 25 November. Tengok dekat blog updates daripada blog-blog yang aku ikut, dua je yang masih aktif menulis blog;

1. Syamim Jamil, Rasa-rasa Kehidupan. Kawan saya ni memang blogger yang hardcore. Tahniah buat beliau kerana berjaya menulis blog sampai sekarang.

2. Boy Ipoh, Skatemalaysia. Yang ni memang kena sentiasa update, sebab blog ni memang secara tak langsung merupakan satu-satunya website untuk para skateboarder Malaysia ni. Tahniah Boy Ipoh. Bukan senang nak jaga blog yang besar macam ni.

Sampai sini sahaja buat masa ni. Bye! :D