Monday, December 12, 2011

Tricks Yang Aku Mahukan Pada Cuti Kali Ini

Assalamualaikum semua.

Post kali ni tak panjang berjela, cuma nak buat nota untuk diri sendiri tricks yang aku akan cuba land pada cuti kali ini.

-360 shuvit (dah land, cuma nak bagi clean)
-no handed pogo
-carousel
-broken fingers

2 comments:

  1. insyaallah aku boleh buat broken finger tu. kakaka

    ReplyDelete
  2. yo! nk tanya, ada tak place memana yg ada dlm minda sesuai tuk photoshoot bleach? area k.l la x pun selangor.tapi dkt dgn transport awam? old building ke school, x kesah, asal x de kna mintak permission. nak join pun ok~

    ReplyDelete